• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Проект Постанови Кабінету Міністрів України

    Опубликовано: 2006-02-07 17:09:00

    На виконання вимог пункту 35 статті 11 Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік" Державна податкова адміністрація України розробила проект Постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зарахування надходжень від погашення податкового боргу дочірньої компанії „Укргазвидобування” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” зі збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету”.

    Запропонований порядок визначає механізм сплати до спеціального фонду державного бюджету заборгованості Дочірньої компанії „Укргазвидобування” НАК „Нафтогаз України” зі збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету, що склалася станом на 1 грудня 2005 року. Перерахування заборгованості в сумі 250 млн. грн. при умові виконання планових квартальних надходжень здійснюватиметься ДК „Укргазвидобування” НАК „Нафтогаз України” у такі терміни: до 20.08.06 - 85 млн. грн., до 20.11.06 -165 млн. грн.

    Реалізація проекту дозволить частково забезпечити формування спеціального фонду Державного бюджету України на 2006 рік за рахунок надходжень від погашення податкового боргу ДК „Укргазвидобування” НАК „Нафтогаз України” зі збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету.

    Проект Постанови Кабінету Міністрів України „Про затвердження Порядку зарахування надходжень від погашення податкового боргу дочірньої компанії „Укргазвидобування” Національної акціонерної компанії „Нафтогаз України” зі збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету”, та аналіз впливу цього регуляторного акта буде розміщено на веб-сайті Державної податкової адміністрації України (www.sta.gov.ua) в розділі „Проекти нормативно - правових актів” та на сайті регуляторних актів, створеному Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України (www.rp.org.ua).

    Пропозиції та зауваження до проекту цієї постанови від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 1 місяця з дати його оприлюдненняна адресу розробника: поштову – 04655 МСП, м. Київ-53, Львівська пл., 8, ДПА України, Юридичний департамент, електронну – vgoverdovskaya@sta.gov.ua.

    Пропозиції та зауваження також можна надсилати на адресу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України: поштову – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 й електронну – business-rada@kmu.gov.ua та на адресу Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва: поштову – 01011, м. Київ, Арсенальна, 9/11 й електронну – press@dkrp.gov.ua.

    "ДПАУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.