• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Губернатор Чернігівщини провів зустріч з представниками Федерації профспілкових організацій

    Опубликовано: 2006-02-15 10:44:00

    У ході зустрічі учасники обговорили ряд питань, що стосуються роботи профспілкових організацій області, їх взаємодії з органами виконавчої влади.

    На початку зустрічі голова Федерації профспілкових організацій області Володимир Струк поінформував присутніх щодо структури профспілок та напрямків їх роботи. Керівники профспілкових організацій у своїх виступах торкалися проблем, пов’язаних з приватизацією підприємств, станом заборгованості по виплаті заробітної плати на окремих підприємствах, забезпеченням товарами сільського населення, торгівельними надбавками тощо.

    Підсумовуючі зустріч, голова облдержадміністрації Микола Лаврик, зокрема зазначив, що стан заборгованості по заробітній платі розглядається на кожній оперативній нараді і знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації. Він також звернув особливу увагу на необхідність диференційованого підходу до питання торгівельних надбавок; забезпечення товарами сільського населення і створення достойних умов життя в сільській місцевості, про що наголошувалось і Президентом України Віктором Ющенком у щорічному Посланні до Верховної Ради України.

    За результатами зустрічі готуються відповідні доручення.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.