• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент привітав військових з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

    Опубликовано: 2006-02-15 15:41:00

    Президент Віктор Ющенко привітав військовослужбовців та ветеранів-інтернаціоналістів з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

    «Сьогодні ми вшановуємо мужність наших співвітчизників, яким довелося нести нелегку військову службу в «гарячих точках» у різних країнах світу.

    Ризикуючи своїм життям, ви чесно виконали присягу, зберегли бойове братерство та передаєте свої знання і великий досвід новому поповненню Збройних Сил України.

    Українські миротворці заслужили вдячність і повагу багатьох народів. Наша країна виконує складну і водночас благородну місію – забезпечення миру у світі», – йдеться у привітанні Глави держави.

    Президент наголосив, що обов’язок держави і громадян – підтримати ветеранів-інтернаціоналістів. «Як Президент України я зроблю все, щоб ви не були обійдені турботою та увагою з боку держави», – зазначив В. Ющенко.

    "Офіційне представництво"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.