• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кабмін встановив посадовий оклад працівникам першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки

    Опубликовано: 2006-02-17 12:10:00

    Кабінет Міністрів затвердив постанову „Про встановлення посадового окладу (тарифної ставки) працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки та внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298”. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко.

    „Уряд прийняв цю постанову для того, щоб привести розміри посадових окладів працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки до рівня розмірів мінімальної заробітної плати відповідно до статті 82 Державного бюджету України на 2006 рік, - зазначив В’ячеслав Кириленко. - Вона має вдосконалити умови оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери на основі Єдиної тарифної сітки”.

    Зі слів Віце-прем’єра, згідно з постановою „посадовий оклад працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки у цьому році відповідатиме рівню мінімальної заробітної плати: з 1 січня 2006 року – 350 грн., з 1 липня – 375 грн., з 1 грудня - 400 гривень”.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.