• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко готує звернення до українців на тему виборів

    Опубликовано: 2006-02-17 14:15:00

    Наступного тижня Президент України Віктор Ющенко звернеться з радіозверненням до українського народу, яке буде присвячено виборам-2006. Про це на брифінгу у п’ятницю повідомив перший заступник голови Секретаріату Президента Іван Васюник, передає кореспондент «proUA».

    Васюник повідомив, що перед самими виборами Президента виступить з аналогічним телезверненням.

    Васюник наголосив, що питання забезпечення проведення чесних і прозорих виборів є приоритетним для Президента. Він повідомив, що сьогодні у Секретаріаті Президента відбувається нарада-семінар за участю членів Центрвиборчкому із заступниками голів держадміністрацій, на якій, зокрема, обговорюється виконання указу Президента „Про забезпечення проведення демократичних, чесних і прозорих виборів 2006 року”. “Там піднімається виключно це питання, а не, приміром, питання формування виборчих комісій, як це ще донедавна робилося на Банковій”, - зазначив він.

    Він також повідомив, що Секретаріат налагоджує проведення постійного моніторингу щодо виконання указу Президента про забезпечення проведення чесних виборів. За його словами, до проведення такого моніторингу будуть залучені ЦВК, Комітат виборців України та інші громадські організації. Васюник наголосив, що такий моніторинг дозволить Президенту приймати оперативні рішення “і в тому числі до керівників органів державної влади”. Він також повідомив, що Секретаріат зобов’язав облдержадміністрації також проводити моніторинг виконання указу про чесні вибори.

    Васюник також повідомив, що Президент дав згоду на створення громадської ради по контролю за проведенням чесних виборів. “Ми, буквально, на днях будемо разом з представниками громадськості формувати цю раду”, - сказав він.

    proUA

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.