• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литвин привітав колектив Національної парламентської бібліотеки України із 140-річчям

    Опубликовано: 2006-03-07 15:16:00

    "Постання Київської російської публічної бібліотеки знаменувало повернення уславленого на теренах Східної Європи центру книжності та православ´я до світу високої професійної культури і знань", - зокрема зазначається у привітанні.

    На переконання Голови Верховної Рада, "ця подія засвідчила громадянську зрілість ініціаторів створення бібліотеки - щедрих меценатів-українофілів, міської Думи та заможних киян, які бачили свою історичну місію у досягненні містом і всією колишньою Гетьманщиною слави просвіченого і культурного краю".

    "І через 140 років не втрачає своєї цінності цей урок вітчизняної історії урок патріотизму, мудрості та реальної демократії", - зазначив В.Литвин і додав: "Тільки силою знань, інтелекту та моралі досягнемо високих європейських стандартів життя, відродимо національну ниву духовності".

    "Нехай же у стінах Національної парламентської бібліотеки і сьогодні, і в майбутньому незгасно палає вогнище історичної пам´яті, нуртує життєствердна енергія одвічних цінностей добра, правди, науки", - наголосив В.Литвин і побажав колективу книгознавців і бібліофілів міцного здоров´я, щастя і нових творчих злетів у їхній благородній справі.

    "ВРУ"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.