• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Право на пенсію за віком на пільгових умовах матимуть машиністи електропоїздів

    Опубликовано: 2006-03-14 14:29:00

    Постановою Уряду внесено зміни до Списку №1 виробництв, робіт, професій, посад і показників на підземних роботах, на роботах з особливо шкідливими і особливо важкими умовами праці, зайнятість в яких повний робочий день дає право на пенсію за віком на пільгових умовах. Підрозділ “Транспортні послуги” зазначеного Списку доповнено позицією – машиністи електропоїздів (метрополітену).

    До 1 квітня 2006 року Міністерство транспорту та зв’язку разом з Міністерством охорони здоров’я мають розробити методику проведення атестації робочих місць за умовами праці машиністів електропоїздів (метрополітену). А також забезпечити проведення атестації робочих місць за умовами праці машиністів електропоїздів (метрополітену) державних підприємств “Дніпропетровський метрополітен” і “Харківський метрополітен”, а разом з Київською міськдержадміністрацією – на комунальному підприємстві “Київській метрополітен” і подати Мінпраці та соціальної політики до 1 липня 2006 р. матеріали, підготовлені за її результатами.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.