• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Губернатор Вінничини провів прес-конференцію присвячену виборам

    Опубликовано: 2006-03-28 16:29:00

    28 березня голова Вінницької облдержадміністрації О.Домбровський провів прес-конференцію для місцевих ЗМІ, присвячену попереднім підсумкам та висновкам щодо виборів у Вінницькій області.

    Щодо оцінки результатів голосування, то вперше, за словами голови облдержадміністрації, в історії Вінницької області за період незалежності України, жителі області більше 70% голосів віддали за політичні сили, які створили провладну коаліцію у 2005 році, і які довели, що ця коаліція може працювати і мати високий рівень довіри виборців. О.Домбровський наголосив, що на відміну від виборів 2004 року, цьогорічні вибори проходили вже зовсім в іншій державі, коли кожна політична партія і блок мали рівні можливість проводити свою передвиборчу кампанію, а адмінресурс був відсутній, коли вибори носили демократичний і прозорий характер. Він наголосив, що нарешті поставлено логічну крапку в контексті критики “помаранчевої команди”, яку активно застосовували в своїх передвиборчих гаслах окремі політичні партії та блоки, і зробив висновок, що на опозиційній хвилі не завжди можна побудувати виборчу кампанію.

    Серед проблем, які О.Домбровський відзначив на цих виборах - це численні проблеми із списками виборців та великі черги людей на виборчих дільницях.

    Голова облдержадміністрації також поінформував, що за результатами роботи у 2005 році відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України Вінницька область серед інших областей посіла 8 місце, а якщо при цьому не брати до уваги показники міст Києва та Севастополя, то – 6 місце. А за 2 місяці 2006 року – в області забезпечено достатньо високі темпи економічного розвитку.

    "Урядовий портал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.