• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затвердження зміни податкового розрахунку комунального податку

    Опубликовано: 2006-03-31 17:06:00

    27 березня 2006 року в Міністерстві юстиції України за №331/12205 зареєстровано наказ Державної податкової адміністрації України від 20.03.06 №143 „Про внесення змін до форми податкового розрахунку комунального податку”.

    Наказ розроблено відповідно до підпункту „і” підпункту 4.4.2 пункту 4.4 статті 4 Закону України „Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами”.

    Зміни вносяться до форми податкового розрахунку комунального податку, затвердженого наказом ДПА України від 24.12.03 №625, який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 8 січня 2004 року за №4/8603.

    При розрахунку комунального податку кількісний склад працівників за відповідний базовий податковий (звітний) період дорівнюватиме показнику середньооблікової кількості штатних працівників, визначеному відповідно до Інструкції зі статистики кількості працівників, затвердженої наказом Державного комітету статистики України від 28.09.05 №286, зареєстрованої у Міністерстві юстиції України 30 листопада 2005 року за №1442/11722. При цьому, якщо рішенням органу місцевого самоврядування про встановлення комунального податку визначено базовий податковий (звітний) період календарний місяць, то при здійсненні розрахунку враховується середньооблікова кількість штатних працівників за такий місяць, якщо календарний квартал (півріччя, рік) – сума середньооблікової кількості штатних працівників за кожен місяць кварталу (півріччя, року).

    Наказ розміщено на веб-сайті ДПА України – www.sta.gov.ua в підрозділі „Накази ДПА України” розділу „Новини ДПА України”.

    Цей наказ також буде опубліковано у виданнях “Вісник податкової служби України” та “Податковий, банківський, митний КОНСУЛЬТАНТ”.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.