• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ліберія: Українські миротворці провели практичні навчання

    Опубликовано: 2006-02-16 14:50:00

    15 лютого у районі ліберійського міста Бюкенен проводився навчальний виїзд групи бойового управління 56-го окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії по наведенню вертольотів на наземні цілі.

    У ході виконання завдання колона, до якої входила авіаційна командно-штабна машина, здійснила 125-кілометровий марш вздовж узбережжя Атлантичного океану в район навчання. Фахівці групи провели розвідку місцевості, підготували майданчик для бойової роботи, визначили цілі та здійснили практичні тренування.

    У взаємодії з парою Мі-24 чотирма офіцерами групи бойового управління на чолі з начальником командного пункту загону підполковником Сергієм Сердюком було виконано 8 наведень на визначені наземні цілі.

    Бойові вертольоти поверталися з патрулювання, яке проходило на кордоні з неспокійним К’от Дівуаром та успішно виконали заходи на запропоновану наземну ціль. Знаковим стало те, що у екіпажах вертольотів у цей день знаходились досвідчені льотчики-«афганці» підполковники Валерій Партика та Ігор Дячук. Вони ж під час підбиття підсумків першими дали високу оцінку діям наземного компоненту взаємодії.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.