Ліберія: Українські миротворці провели практичні навчання

16 фев, 14:50

15 лютого у районі ліберійського міста Бюкенен проводився навчальний виїзд групи бойового управління 56-го окремого вертолітного загону Місії ООН у Ліберії по наведенню вертольотів на наземні цілі.

У ході виконання завдання колона, до якої входила авіаційна командно-штабна машина, здійснила 125-кілометровий марш вздовж узбережжя Атлантичного океану в район навчання. Фахівці групи провели розвідку місцевості, підготували майданчик для бойової роботи, визначили цілі та здійснили практичні тренування.

У взаємодії з парою Мі-24 чотирма офіцерами групи бойового управління на чолі з начальником командного пункту загону підполковником Сергієм Сердюком було виконано 8 наведень на визначені наземні цілі.

Бойові вертольоти поверталися з патрулювання, яке проходило на кордоні з неспокійним К’от Дівуаром та успішно виконали заходи на запропоновану наземну ціль. Знаковим стало те, що у екіпажах вертольотів у цей день знаходились досвідчені льотчики-«афганці» підполковники Валерій Партика та Ігор Дячук. Вони ж під час підбиття підсумків першими дали високу оцінку діям наземного компоненту взаємодії.

Прес-служба КМУ


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/99334.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua