• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківськ: Члени теріторіальної партії "Трудова Україна" підтримують Коновалюка

    Опубликовано: 2005-09-29 13:53:00
    Вчора в офісі обласного осередку партії "Трудова Україна" відбулася прес-конференція голови Івано-Франківської територіальної парторганізації Дмитра Бєляєва і його міського колеги Володимира Чорноуса. Темою для зустрічі було оприлюднення заяви про підтримку Володимира Коновалюка в обличчі лідера партії.

    Зокрема в заяві йдеться: "Ми, члени правління Івано-Франківської територіальної організації політичної партії "Трудова Україна", від імені всіх партійців "Трудової України" області заявляємо:

    - наша парторганізація підтримувала, підтримує і буде підтримувати єдиного легітимно обраного Лідера партії - Валерія Коновалюка"

    Також для сприяння партійній роботі обласний осередок закликав "всіх членів згуртуватися навколо обраного з'їздом Голови партії В. Коновалюка, заблокувати деструктивні дії групи, які ведуть до розколу партії"
     
    ifPortal.net
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.