• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська «Батьківщина» закликає протистояти олігархічній контрреволюції

    Опубликовано: 2005-10-20 11:18:00
    Львівська обласна організація партії ВО «Батьківщина» «виступає проти олігархічної контрреволюції та закликає всіх чесних людей України протистояти їй». Про це йдеться в офіційній заяві ЛОО партії ВО «Батьківщина», яку голова обласної організації партії Іван Денькович поширив серед представників ЗМІ сьогодні, 19 жовтня. Текст заяви подаємо повністю зі збереженням стилістики, орфографії та вказаних дат:
     
    «Події останніх тижнів в Україні свідчать про те, що представники великого капіталу докладають усіх зусиль, щоб повернути собі статус персон, не підпорядкованих чинному законодавству. Однією з ланок цього процесу була зустріч Президента Віктора Ющенка з тими багатіями, чий спільний дохід значно більший бюджету нашої держави. Зять Кучми – Віктор Пінчук, друг Януковича – Ринат Ахметов, батько екс-секретаря РНБО – Олексій Порошенко, одіозний Григорій Суркіс, представник групи «Приват» Ігор Коломойський підтримали свого колегу Едуарда Шифріна, який цинічно вказав Президенту, що держава повинна доплачувати їм за те, що вони займаються великими підприємствами. Ось так виглядає обіцянка Ющенка Майдану про те, що багаті поділяться з бідними! Нині Прем’єр-міністр Юрій Єхануров пропонує олігархам-крадіям «мирові угоди», які полягають в незначних доплатах до вартості підприємств. Ті, хто під час урядування Юлії Тимошенко сплатив за дев’ять місяців податок у десять разів більший, ніж минулого року, сьогодні вже виходить з правового поля і повертається до особливих стосунків та індивідуальних домовленостей з конкретними високо посадовцями.
     
    Ще приклад: депутат Верховної Ради Олег Зарубінський інформує про причетність керівника Фонду держмайна Валентини Семенюк до контролю за 30% доходів металургійного комбінату «Криворіжсталь» через фірми-металотрейдери, через що вона протистоїть приватизації підприємства.
     
    Заява Віктора Ющенка про готовність «Народного Союзу «Наша Україна» формувати після виборів коаліцію з «Партією Регіонів», інші події в державі свідчать про продовження виконання пакту «Ющенко-Янукович», який виявляється зовсім не є ситуативним для обрання Прем’єр-міністром Юрія Єханурова, а стратегічним кроком для союзу старої та нової влади.
     
    Будучи вірною ідеям Помаранчевої революції, партія «Батьківщина» виступає проти олігархічної контрреволюції і закликає всіх чесних людей України протистояти їй.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.