• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Партія регіонів підтримуює вимоги шахтарів, які розпочали пікетування парламенту

    Опубликовано: 2005-10-20 11:48:00
    Під час ранкового засідання підтримати гірників, яких очолює член фракції Партії регіонів, голова ЦК профспілки працівників вугільної промисловості Віктор Турманов, вийшли народні депутати Людмила Кириченко, Віталій Хомутиннік, Василь Хара, Павло Сулковський, Володимир Зубанов та інші.

    Виступаючи на мітингу, П.Сулковський повідомив, що фракція Партії регіонів не голосуватиме за держбюджет-2006, якщо в ньому не врахують потреби шахтарів, аграріїв, працівників бюджетних установ, а також усіх знедолених і малозабезпечених.

    Близько 3 тисяч мітингуючих – представники шахт “Україна” (Селідово), “Румянцева” (Артемвугілля), “Південно донбаська шахта”, “Новоградівська” тощо, а також представники КПУ та СПУ – пікетують парламент із вимогою переглянути фінансування вугільної промисловості в країні. До них з боку Хрещатика підходять гірники із Західних областей України. Пікетуючи тримають транспаранти з надписами “Нет господдержки – Нет угля!”, “Шахтам Украины – жить!”, “В бюджете-2006 – щось не так!”. Над площею біля ВРУ майорять прапори України та прапори профспілок вугільної промисловості.

    Прес-служба Партії регіонів
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.