• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Заєць: Влада здійснює проект зриву виборів у місцеві ради

    Опубликовано: 2005-10-20 11:57:00
    Народний депутат Юрій Ключковський вважає, що проведення виборів в районні та обласні ради за списками є неконституційним, оскільки при цьому в них не дотримується представництво територіальних громад як районів, так і міст обласного значення.


    Коментуючи цю заяву, заступник голови СДПУ(О) народний депутат України Володимир Заєць заявив журналістам: "Я також не вважаю ідеальною прийняту систему виборів відносно рад районного рівня та нижче. Однак я впевнений, в даній ситуації представники пропрезидентських сил шукають за що зачіпитися, щоб поставити під сумнів вступ до дії політичної реформи. У цьому руслі я розглядаю і заяву Юрія Ключковського з приводу закону про місцеві вибори".


    "Я хотів би нагадати, що з моменту прийняття цього закону минув майже рік, і для того, щоб внести до нього поправки та доповнення, часу було замало. Але ця тема виринає чомусь менш ніж за рік до виборів, ще й в контексті політреформи", - говорить народний депутат.


    "Голосування за політ реформу та за закони про вибори здійснювалося в пакеті. Тому перегляд одного з них притягне і перегляд висновків президентських виборів", - підкреслив Заєць.


    "Успіхи" внутрішньої політики нової влади приведуть до місцевих рад представників опозиції. Розуміючи це, провладні політичні сили взялися за здійснення проекту зриву виборів в місцеві ради. Саме тому пан Ключковський і каже про "неконституційність" проведення виборів в місцеві ради", - зробив висновок Володимир Заєць.
     
    Прес-служба СДПУ(о)
     

     
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.