• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шуфрич: Обіцяної реорганізації ДАІ ми так і не дочекалися. А хто буде відповідати за наслідки?

    Опубликовано: 2005-10-20 12:01:00
    "Сьогодні минув кінцевий термін чергового "проекту" нової влади, на цей раз йдеться про знамениту "реорганізацію" ДАІ. Резонно запитати, а що конкретно це принесло простим людям – пішоходам та водіям? Напевно міліцейський "термінатор" Луценко стрілятиме чергою показних цифр та реляцій, звітуючи про виконання рішення "гаранта". Однак, хто вже повірить на слово помаранчевим реформаторам?", - заявив учора в розмові з журналістами перший заступник лідера СДПУ(О) народний депутат України Нестор Шуфрич.


    Далі народний депутат зазначив, що об’єктивна картина складається не шляхом статистичних маніпуляцій в теплих міліцейських кабінетах, а на кожній вулиці мегаполісів та райцентрів. І на цих самих вулицях кожна людина щоденно на собі відчуває "прикраси" реформування Державтоінспекції, а статистика свідчить, що кількість аварій значно зросла.


    "Дякуючи "мудрому" рішенню Ющенка Україна вибилася в сумнівне лідерство по кількості ДТП. Після сумно звісного розпорядження президента про ліквідацію ДАІ кровава "війна на дорогах" отримала додатковий стимул. За великим рахунком, покращень не відчув ніхто з учасників дорожнього руху – ні водії, ні пішоходи, ані міліціонери, котрі повинні забезпечувати безпеку саме цього дорожнього руху", - зазначив Нестор Шуфрич.

    Прес-служба СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.