• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПППУ стурбована

    Опубликовано: 2005-10-20 12:37:00
    Фракція Партії промисловців і підприємців висловлює глибоке занепокоєння з приводу ситуації, що склалася в Луганській області, де посадові особи обласної держадміністрації дозволили собі втручання в діяльність організацій роботодавців та завадили їх роботі. Заяву про це виголосив сьогодні у парламенті уповноважений представник фракції ПППУ у Верховній Раді України народний депутат Микола Оніщук.

    Фракція звернулася до Президента та прем’єр-міністра України із закликом відреагувати на цю ситуацію та прийняти рішення, які б забезпечили ефективне функціонування соціального діалогу та інститутів громадянського суспільства.

    Фракція Партії промисловців і підприємців звертає увагу на протиправність таких дій посадовців, порушення норм Закону України “Про організації роботодавців” та вимог ратифікованої Україною Конвенції № 87 Міжнародної організації праці „Про свободу асоціацій і захисту прав на організацію”. У світовому співтоваристві подібні дії кваліфікуються як серйозний злочин і є лакмусом для визначення рівня розвитку демократії.

    Фракція наголошує, що цей випадок є черговим проявом дуже стійкого вірусу адміністрування з боку керівників Луганської обласної державної адміністрації, що призвів до чергової напруженої соціально – політичної ситуації в області.
     
     
    Прес-служба ПППУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.