• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ксенія Ляпіна: Бюджет має бути реалістичним

    Опубликовано: 2005-10-20 14:25:00

    "Ми переконані, що країні потрібен бюджет розвитку, тобто реалістичний", – заявила у четвер журналістам член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Ксенія Ляпіна з приводу обговорення проекту постанови щодо Держбюджету на 2006 рік.
    "Суть проекту Бюджетного комітету зводиться до одного: роздати всім усе – кому менше, кому більше. Але не можна роздати те, чого нема, - наголосила народний депутат. – Проект передбачає значне збільшення доходної частини, але не обґрунтовує, звідки і за рахунок чого буде отримано ці кошти. Це значить, що посилиться податковий тиск. Відтак почнеться згортання економічної діяльності, поглибиться тінізація економіки".
     
    "Ми розуміємо, розгортаються передвиборні гонки, і окремі групи депутатів нереальними обіцянками намагаються привернути до себе виборців із певних соціальних груп. Іншими словами: вони хочуть за рахунок державного бюджету купити електорат", – підкреслила Ксенія Ляпіна.
     
    "Перше, за що ми повинні рішуче боротися, – це детінізація економіки. Але без зменшення податкового навантаження цього не досягти. Тому наша фракція не підтримує цю постанову і вимагає, щоб основний фінансовий документ країни ґрунтувався на реаліях", – відзначила Ксенія Ляпіна
     
     
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.