• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: НАТО – перспективний шлях для України

    Опубликовано: 2005-10-20 14:41:00
    "Північноатлантичний союз – це важливий об'єднувальний фактор у Європі", – заявив у розмові з журналістами в четвер член Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна", депутат парламенту Борис Беспалий у зв'язку з перебуванням в Україні делегації НАТО на чолі з Генеральним секретарем альянсу.
     
    "Цей блок створювався з метою захисту, зокрема, від загрози зі Сходу – з боку Радянського Союзу, – зауважив народний депутат. – Створювали НАТО зубожілі, зруйновані війною держави: Бельгія, Нідерланди, Данія, Люксембург. Вони не мають особливих природних ресурсів, але об'єднавши свої зусилля у військово-політичній сфері, ці країни досягли також і великих економічних успіхів. Досить хороший приклад для України".
     
    "Тим часом країни, які не мали такої захисної парасолі, зазнали чималих бід. Скажімо, якби Ірак або колишні країни Югославії були членами НАТО, навряд чи наважився б хто-небудь вчинити з ними так, як вчинили",– наголосив парламентарій.
     
    "Тож сам здоровий глузд підказує, – підсумував Борис Безпалий, – що НАТО – перспективний шлях для України".
     
    Прес-центр НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.