• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гарват: Ми збережемо цілісність партії, а від критики ще ніхто не вмер

    Опубликовано: 2005-10-20 16:05:00
    «На сьогоднішній день на Рівненщині існує одна політична партія "Батьківщина". Події, що сталися – для нас добрий урок. Ми вживемо необхідних заходів. Для того по суті, цими днями, і збиратиметься обласна конференція партії. Ми збережемо цілісність партії. Щодо зауважень, – я, як і нинішнє керівництво міської організації, готові їх вислухати, адже від критики ще ніхто не вмер. А політика для мене – не кар'єра. Я достатньо забезпечена людина», – так прокоментував 19 жовтня під час прес-конференції голова Рівненської облорганізації ВО «Батьківщина» Петро Гарват події, які мали місце 18 жовтня.
     
    Того дня частина делегатів конференції обрали новий склад бюро міської партійної організації. Причому, частина з них залишила залу. Новим головою Рівненської міської організації партії ВО "Батьківщина" замість Василя Гайчука обрали Сергія Пандрака.
     
    Делегати на чолі з новопризначеним керівництвом висловились за активізацію роботи міської організації. На їхню думку "кардинальні зміни, які відбулися в керівництві міської партійної організації свідчать про незадовільну роботу старого складу бюро і його голови".
     
    «Загалом же все це вкотре засвідчило, що ми ще далекі від демократичних цінностей та перетворень у державі», – зазначив Петро Гарват.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.