• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СДПУ(о) провела дискотеку

    Опубликовано: 2005-10-20 16:14:00
    Протягом останнього тижня в селищі Стрижавка, неподалік Вінниччини, з допомогою місцевих соціал-демократів було зібрано 500 гривень на спорудження дитячого майданчика в одному з дворів, а також розпочато збір підписів до селищної ради з вимогою надати приміщення для показу кінофільмів.


    Досить оригінально "дістав" місцеву владу секретар Вінницького райкому СДПУ(О), до якого входить місцевий есдеківський осередок, Ярослав Поліщук. На прохання Ярослава в Стрижавку були запрошені актори, котрі знімались у художньому фільмі вінницького режисера Валерія Шалиги "Далекий постріл". На зустріч з ними прийшло чимало місцевих жителів, бо фільм про події Великої вітчизняної війни знімався саме в їх селищі і кожен хотів побачити себе. Бажання бажанням, а в селищі фільм переглянути ніде – відсутнє приміщення. Сердиті на селищну владу стрижавчани і розпочали збір підписів "щоб було де дивитись кіно".

    А півтисячі гривень для дитячого майданчика місцеві есдеки "вторгували" на благодійній дискотеці.
     
     Прес-центр СДПУ(о)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.