• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Івано-Франківщина: Фракція УНП у Калуській міськраді відмовилися від депутатської недоторканості

    Опубликовано: 2005-10-20 16:17:00
    Звернення до Президента України, Кабміну і Верховної Ради України з вимогою «скасувати депутатську недоторканість депутатів усіх рівнів в цілому» поширила фракція УНП у міській раді Калуша Івано-Франківської області. Про це 20 жовтня Західну інформаційну корпорацію повідомили у прес-службі ОО УНП.
     
    Однопартійці Юрія Костенка закликали своїх колег-депутатів усіх рівнів рад області наслідувати їх приклад і офіційно відмовитися від депутатської недоторканості, включно з депутатами Верховної Ради України. Аби «не входити до касти недоторканих, яка може зловживати абсолютною безкарністю».
     
    На їхнє переконання, «депутати місцевих рад не можуть мати якихось особливих привілеїв, це прихована небезпека, це, зрештою, порушення норм Конституції про рівність прав усіх громадян України».
     
    Члени фракції УНП міськради Калуша очікують від керівництва держави «дотримання проголошених на Майдані обіцянок про те, що влада в Україні дійсно з народом», – йдеться у зверненні.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.