• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • СДПУ(о): НАТО серйозна небезпека для держави

    Опубликовано: 2005-10-20 16:21:00
    Харкові 20 жовтня перед будинком Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, де відбувся "круглий стіл", присвячений обговоренню взаємозвязків України і НАТО, Харківські обласні організації СДПУ(О) і УСДМ, разом з КПУ, Новою демократією, ПСПУ і Харківським обласним союзом ветеранів провели мітинг протесту, де взяли участь близько 500 чоловік.

    У зверненні Харківської обласної організації до харківчан говориться: "Політичне керівництво держави всупереч інтересам і волі народу, додають зусиль щодо втягування України у військово-політичний блок НАТО… Президент України не є вільним у прийнятті цьго важливого для України рішення.


    …СДПУ(О) бачить у цьому серйозну небезпеку для держави і заявляє, що це рішення … повинне прийматися не окремими чиновниками, а всім українським народом".

    Виступаючи на мітингу, перший заступник секретаря Харківського обкому СДПУ(О) і голова Харківської обласної організації УСДМ Діана Барінова звернулася до учасників акції з пропозицією підтримати ініціативу СДПУ(О) щодо проведення всеукраїнського референдуму з питань вступу України до НАТО і ЄЕП у день парламентських виборів 26 березня 2006 року.


    Під час мітингу члени Харківських обласних організацій СДПУ(О) і УСДМ зібрали близько 500 підписів у підтримку проведення референдуму. Збір підписів продовжується.
     
    Прес-центр СДПУ(о)
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.