• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Напад на офіс "Нашої України"

    Опубликовано: 2005-10-20 17:07:00
    В одному з районів Херсонщини вчинено напад на офіс "Народного Союзу Наша Україна". Про це повідомив на прес-конференції в Херсоні голова регіональної організації партії, народний депутат Володимир Фіалковський. За його словами, невідомі вандали виламали разом із флагштоками не тільки партійний, але й державний прапори України, і втоптали їх в болото. Таким чином було скоєно кримінальний злочин – наругу над державною символікою, зазначив парламентарій.
     
    Під час прес-конференції Володимир Фіалковський зупинився на практичних аспектах боротьби з корупцією в Херсонській області – в контексті Антикорупційної програми, яка розробляється "Нашою Україною". Народний депутат зауважив, що "у семи тисяч "нашоукраїнців" Херсонщини буде широке поле для прикладання зусиль: в області чиновники деяких відомств зберегли сумнівну звичку забезпечувати собі сите і безбідне життя за рахунок держави або посадових можливостей".
     
    "Мені показували фотографії приватних будинків, у яких живуть працівники Херсонської митниці. Можу вас запевнити – це дуже дорогі будинки, а особняк одного з митників у Скадовську – мабуть, найкращий у місті, – повідомив Володимир Фиалковский. – Андрій Штанько, який був призначений виконувачем обов'язків начальника митниці, рішуче пішов на руйнування корупційних схем і тому став неугодний. Звичайно: його колеги живуть у котеджах і їздять на дорогих іномарках, а їхній керівник ділить з родиною тещі двокімнатну квартиру і виплачує кредит за скромний легковик".
     
    "Тепер мені хотілося б запитати спадкоємця Штанька – чи не повернеться дніпропетровській фірмі вилучений при Штанькові вантаж імпортного спиртного на десять мільйонів гривень, який провозився під виглядом картону на теплоході з Туреччини?", - запитує парламентарій.
     
    "Одне із завдань Антикорупційної програми "Нашої України" – домогтися, щоб доходи поповнювали бюджет, а не осідали в чиїхось особистих кишенях і на офшорних банківських рахунках. Сьогодні для Херсонщини це теж проблема номер один. Адже деякі джерела поповнення скарбниці останнім часом щось дуже вже "обміліли". Якщо морпорт торік дав десять мільйонів гривень прибутку, те за нинішній рік податків із прибутку ним сплачено до сорока тисяч гривень. Інвестиції в ХБК, про які багато говорили, як "зайшли" в регіон, так з нього і вийшли. Зменшив темпи Херсонський нафтозавод – один з найбільших платників у бюджет. Тому з причинами падіння бюджетних надходжень потрібно розібратися", - переконаний Володимир Фіалковский.
     
    Прес-центр НСНУ
     
     
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.