• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Депутати фракції УНП у Київраді відмовляються від депутатської недоторканості

    Опубликовано: 2005-10-27 17:02:00
    Депутати фракції Української народної партії у Київраді звернулися із заявою до Київського міського голови Олександра Омельченко , в якій проінформували, що відмовляються від депутатської недоторканості, яка введена для депутатів місцевих рад Законом України від 08.09.2005 №2854-ІV „Про внесення змін до Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”.
     
    «Вважаємо введення такої норми антиконституційним, оскільки всі перед Законом повинні бути рівні. Крім того, вважаємо, що введення такої норми сприятиме намаганню представників кримінальних угруповань та нечистих на руку чиновників сховатися за представницький мандат у органах місцевого самоврядування, в тому числі у Київраді та районних у місті Києві радах, що може значно погіршити їх якісний склад після виборів у 2006 році», - наголошується у заяві, розповсюдженій депутатами фракції УНП у Київраді.
     
    Прес-служба УНП
     
     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.