• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • "Наша Україна" розпочинає в Києві круглі столи щодо реформування освіти

    Опубликовано: 2005-11-08 10:37:00
    Сьогодні за ініціативою Київської міської організації партії "Народний Союз Наша Україна" в рамках гуманітарної програми "Київ – європейська культурна столиця" розпочинаються круглі столи, присвячені питанням реформування освіти. Мета – обговорення проблем середньої освіти та розробка стратегії розвитку шкіл на рівні районів та міста. Круглі столи пройдуть в усіх десяти районах Києва.
     
    Наступним етапом стане формування постійних робочих груп та експертних рад. На основі матеріалів круглих столів вони розроблять програми розвитку освіти на рівні міста і районів та механізми контролю фінансування органів освіти всіх рівнів.
     
    Сьогодні круглий стіл на тему "Підтримка молодих викладачів. Причини падіння престижу професії вчителя" відбудеться в Дарницькому районі Києва, в Будинку культури "Дарниця" (вул. Заслонова, 18). Початок – о 17.00.
     
    9 листопада о 17.00 круглий стіл відбудеться в Оболонському районі, в дитячій школі мистецтв №5 (вул. Малиновського, 11в). Тема: "Реалії, проблеми і перспективи впровадження зовнішнього незалежного тестування випускників українських загальноосвітніх закладів як вступних випробувань до вищих навчальних закладів".
     
    10 листопада естафету підхопить Деснянський район. Круглий стіл "Перспективи національного виховання в школах столиці" о 16.00 розпочнеться в Київській гімназії №283 (вул.Данькевича, 13).
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.