• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Кульчинський: Увага влади до інвалідів свідчить про підвищення цивілізованості суспільства

    Опубликовано: 2005-11-08 14:48:00
    "Є відомий вислів, який можна перефразувати так: скажіть, як ваше суспільство ставиться до інвалідів, і я скажу, яке ваше суспільство. Зусилля уряду та Президента України у цій сфері свідчать, що ми йдемо до підвищення цивілізованості українського суспільства", – так член Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Микола Кульчинський прокоментував журналістам Розпорядження Кабінету Міністрів, у якому намічено заходи для поліпшення умов життєдіяльності інвалідів на транспорті та в сфері містобудівництва.
     
    "На цьому завжди наполягала наша фракція, – зазначив парламентарій. – У 2005 – 2010 роках передбачено створити залізничні вагони з урахуванням потреб інвалідів, зокрема, тих, хто пересувається у візках. Відповідні новинки з'являться на вокзалах, буде обладнано спеціальні переходи через колії, квиткові каси тощо".
     
    "Відрадно, – наголосив народний депутат, – що при проектуванні житлових будинків та приміщень іншого призначення передбачено облаштування їх такими засобами, щоб інваліди могли пересуватися безперешкодно. Крім того, Кабінет Міністрів доручив профільним міністерствам та відомствам зарезервувати місця для паркування автомобілів, які перевозять інвалідів".
     
    "Головне тепер – домогтися, щоб усе намічене було виконано", – підсумував Микола Кульчинський.
     
    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.