• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Волинські «нашоукраїнці» визначили десятку претендентів до проекту виборчого списку НСНУ

    Опубликовано: 2005-12-02 09:21:00
    Рада ВОО НСНУ визначила претендентів до проекту виборчого списку кандидатів у народні депутати від партії. Список очолив голова Волинської ОДА Володимир Бондар. Про це заявив під час прес-конференції у Луцьку 1 грудня голова НСНУ на Волині, заступник голови ОДА Володимир Карпук.
     
    Другий номер у цьому списку – заступник голови ОДА, голова ВОО НСНУ Володимир Карпук, котрий разом із першим номером, головою ОДА Володимиром Бондаром, є членами Ради НСНУ.
     
    До десятки претендентів також увійшли: Микола Буліга, Володимир Гунчик, Юрій Михалець, Адам Харлампович, Ігор Коцан, Анатолій Пархом’юк, Дмитро Шлапа, Наталія Фірко.
     
    Під час прес-конференції, яку провели Володимир Карпук та голова виконкому ВОО НСНУ Микола Буліга, було відзначено, що цей список – проект для обговорення, його розглядатимуть на раді партії та на з’їзді НСНУ. Остаточний же список буде прийнято лише на міжпартійному з’їзді «помаранчевих» політичних сил.
     
    Утім, місцеві журналісти зауважили, що в оприлюдненій «десятці» ВОО НСНУ принаймні троє осіб перебувають у родинних або близьких стосунках із головою ОДА Володимиром Бондарем.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.