• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Катеринчук: Ющенко, як почесний голова партії, може впливати на формування списків

    Опубликовано: 2005-12-06 12:31:00
    «Юридичних застережень для того, щоб Ющенко був першим у списку, на сьогодні немає. Є саме політичне розуміння цього процесу», — заявив голова центрального виконкому партії «Народний союз «Наша Україна» Микола Катеринчук в інтерв’ю тижневику «Столичні новини», коментуючи включення першим номером у список «Народного союзу «Наша Україна» Президента Віктора Ющенка.

    Катеринчук звернув увагу на те, що НСНУ — партія Ющенка, і він її почесний голова, тому «цілком можливо, щоб Віктор Ющенко очолив список». Разом з тим Катеринчук зазначив, що все залежить тільки від особистого вибору голови держави.

    Крім того, продовжив він, пізніше ще відбудеться міжпартійний з’їзд, на якому буде «остаточно сформована конфігурація списку, його розстановка, скажімо, рейтингова розстановка тих, хто балотуватиметься в кандидати народних депутатів на різних рівнях — як у Верховну Раду, так і в місцеві ради».

    На запитання, чи бере Віктор Ющенко участь у формуванні і затвердженні списків або він самостійно ухвалює подібні рішення, Микола Катеринчук нагадав, що на з’їзді ухвалено рішення про принципи формування списків, де вказані критерії і процедура. «Спочатку свої пропозиції дають регіональні організації, а потім вони затверджуються на з’їзді», — розказав Катеринчук, висловивши при цьому думку, що «Віктор Ющенко, як почесний голова партії, може впливати на формування списків».

    Разом з тим Микола Катеринчук звертає увагу на те, що «перша п’ятірка — це велика відповідальність, великий обсяг роботи», а тому керівництво НСНУ не ставить регіональні організації в жорсткі рамки. «Ми просто попросили вибрати першу п’ятірку і десятку», — резюмував Микола Катеринчук.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.