• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подвійні стандарти Тимошенко у Львові не спрацьовують

    Опубликовано: 2005-12-07 17:32:00
    Єдина програма повинна реалізовуватись єдиним гаслами, які повинні бути однаковими у всій Україні. Про це сказав керівник виконкому Львівської обласної організації партії «Народний Союз Наша Україна» Володимир В’язівський, коментуючи виступ Юлії Тимошенко у Львові, – повідомила Західну інформаційну корпорацію прес-служба ЛОО НСНУ.
     
    «Мені б не хотілось коментувати це. Але в мене викликає сумнів теза про те, що плакати у Криму, де екс-прем’єр-міністр зображена на фоні двох прапорів – України та Росії, це провокація. Плакати у Криму дуже схожі на цілеспрямовані дії Тимошенко. Мимоволі спадає на думку те, що Юлія Володимирівна намагається проводити політику подвійних стандартів. Але мені дуже шкода, що ця теза прозвучала у Львові. Це неповага до львівського виборця. Ми чітко усвідомлюємо, що у Криму, де частково панують проросійські настрої, плакати Тимошенко могли додати їй голосів на майбутніх парламентських виборах. Але чи чесно це буде стосовно виборців Львова?» – сказав Володимир В‘язівський.
     
    За його словами, у Львові такий плакат лише б нашкодив іміджеві Тимошенко, тому у Криму екс-прем’єр-міністр говорить одне, а у Львові інше.
     
    ЗІК
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.