• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Безсмертний присоромив Тимошенко

    Опубликовано: 2005-12-16 09:43:00
    Слова Юлії Тимошенко про можливу відставку уряду Юрія Єханурова назвали "ножем у спину Україні під час важливих для всієї країни переговорів".

    Таку позицію висловив голова Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний, повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу партії.

    "Після бензинової і цукрової криз Юлії Володимирівні необхідно бути емоційно стриманішою в оцінках економічної ситуації в Україні", - заявив Безсмертний.

    "Пора припинити міряти політику короткою лінійкою виборчих інтересів. Час прийшов думати масштабами національних інтересів. Сьогодні виразником цих інтересів є президент і уряд", - додав він.

    За словами Безсмертного, "в таких ситуаціях не словом, а ділом перевіряється єдність помаранчевої команди".

    "Крім того, занепокоює українська опозиція, яка спокійно реагує на підвищення Росією цін на газ і не дає цьому політичної оцінки", - додав голова блоку "Наша Україна".

    Як відомо, Блок Юлії Тимошенко заявив у четвер, що уряд повинен врегулювати ситуацію з газом до 1 січня 2006 року або подати у відставку.
     
    Депутат
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.