• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільський губернатор відмовився від участі у парламентських виборах

    Опубликовано: 2005-12-16 14:42:00
    Голова Тернопільської ОДА Іван Стойко відмовився від участі у парламентських виборах. Про це він заявив сьогодні, 16 грудня, під час прес-конференції для журналістів.

    “Програма моїх дій розрахована на більший термін, аніж півроку, чи рік. Тому було б сьогодні нелогічно залишити сформовану команду і іти в парламент. Отож, я заявляю, що залишаюся на посаді голови ОДА, а місце у списку віддаю своєму однопартійцю Ярославу Кендзьору”.

    Як відомо Іван Стойко отримав 10-е місце у виборчому списку НРУ для участі у парламентських виборів, Ярослав Кендзьор був на 11-й позиції. За словами Стойка 10-е місце у списку НРУ йому дозволило б бути у прохідній частині загального виборчого списку блоку „Наша Україна”.

    Про свої подальші перспективи голова Тернопільської ОДА висловився так: „Сьогодні мені справді було б легше, образно кажучи, залізти у черепашку павлика-равлика, тобто заховатися у парламенті. Хоча я не хотів би сказати, що там легка робота, але я завжди звик обирати, де важче. Тому в області, яку дехто вважав непідйомною, буду працювати до тих пір, допоки буде довіра Президента”. – заявив Іван Стойко.
     
    Вголос
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.