• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • КУН буде наполягати на кандидатурі Василя Шпіцера як єдиного кандидата від „Нашої України” на виборах міського голови Львова

    Опубликовано: 2005-12-16 14:56:00
    Львівська обласна організація КУН буде наполягати на кандидатурі Василя Шпіцера як єдиного кандидата від блоку „Наша Україна” на виборах міського голови Львова.

    Про це в коментарі „Прес-Тайму” заявив голова ЛОО КУН Михайло Вовк.

    „Ми будемо наполягати на висуненні саме нашого кандидата. Ми знаємо, що зараз більше пропонується кандидатура Куйбіди, але ми підготували всю необхідну аргументацію на підтримку нашого кандидата”, ― сказав він.

    Михайло Вовк при цьому зазначив, що якщо на спільній конференції блоку буде вирішено підтримувати іншого кандидата, то КУН буде наполягати на призначенні Василя Шпіцера заступником міського голови.

    Сьогодні, 15 грудня, на прес-конференції голова ЛОО НСНУ Петро Олійник заявив, що найбільш ймовірними кандидатами від НУ на виборах міського голови є заступник голови НРУ Василь Куйбіда та голова ГО „Самопоміч”, член НСНУ Андрій Садовий.
    Нагадаємо, що раніше НСНУ, НРУ, КУН, ХДС, ПППУ заявили про створення спільного блоку „Наша Україна”.

    Як повідомляло агентство, 9 грудня ЛОО КУН заявив, що має намір висунути кандидатом на посаду міського голову Львова екс-голову ЛОО СДПУ(О) Василя Шпіцера.

    Василь Шпіцер був міським головою Львова на початку 90-их років, у 1999 році очолював ЛОО СДПУ(О).
     
    Прес тайм
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.