• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Червоненко: Для Юлії Тимошенко піар-компонент набагато важливіший за економічну доцільність

    Опубликовано: 2005-12-16 16:27:00
    "Політичні торги можуть зайти занадто далеко", - сказав губернатор Запорізької області, член Ради партії "Наша Україна" Євген Червоненко, коментуючи в інтерв'ю сайту RAZOM бойкотування Верховною Радою прийняття держбюджету-06.
     
    "Якщо вони (ті фракції, які не голосували за прийняття бюджету – ред.) заявляють, що відстоюють інтереси народу, то чому в такому випадку використовують бюджет як засіб шантажу?" - дивується Червоненко.
     
    Говорячи про те, що фракція Юлії Тимошенко також відмовилася підтримувати бюджет-06, запорізький губернатор зазначив: "Ще з досвіду роботи в уряді я переконався, що для Юлії Тимошенко піар-компонент набагато важливіший за економічну доцільність".
     
    Червоненко також зазначив, що в нього є сумніви щодо прийняття держбюджету до Нового року.
     
    "Я чув від різноманітних політичних сил: або задовольніть усі без виключення наші вимоги (стосовно статей держбюджету – ред.), або нічого не буде. Спостерігаючи за тим, які політичні торги йшли в парламенті в день розгляду бюджету-06, хто як голосував за бюджет, я не налаштований оптимістично в питанні перспективи прийняття документа. Хоча я дуже сподіваюсь, що порядність і почуття здорового глузду в депутатів переважать. А якщо ні – не варто з цього робити трагедію.
     
    Потрібно, аби люди розібралися у всьому цьому й дали свою оцінку. Особливо
     Донбас", - зазначив він.

    Прес-служба НСНУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.