• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Постанова ЦВК №266 від 26.12.2005. Про реєстрацію уповноважених осіб Партії Соціального Захисту в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та в територіальному виборчому окрузі № 218

    Опубликовано: 2005-12-28 09:19:00

    Розглянувши заяву Партії Соціального Захисту про реєстрацію уповноважених осіб цієї партії у багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та територіальному виборчому окрузі № 218 і додані до неї документи, відповідно до частин п'ятої - восьмої статті 72 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та керуючись статтями 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Зареєструвати уповноважених осіб Партії Соціального Захисту в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі Горбайчук Людмилу Василівну, в територіальному виборчому окрузі № 218 Ткачову Марію Сергіївну.

    2. Видати представнику Партії Соціального Захисту в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу копію цієї постанови разом із посвідченнями уповноважених осіб цієї партії в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та територіальному виборчому окрузі № 218.

    Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

    Прес-служба ЦВК 

      Обсудить на форуме Силы Народа

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.