Постанова ЦВК №266 від 26.12.2005. Про реєстрацію уповноважених осіб Партії Соціального Захисту в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та в територіальному виборчому окрузі № 218

28 дек, 09:19

Розглянувши заяву Партії Соціального Захисту про реєстрацію уповноважених осіб цієї партії у багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та територіальному виборчому окрузі № 218 і додані до неї документи, відповідно до частин п'ятої - восьмої статті 72 Закону України "Про вибори народних депутатів України" та керуючись статтями 12, 13, пунктом 8 статті 19 Закону України "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

1. Зареєструвати уповноважених осіб Партії Соціального Захисту в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі Горбайчук Людмилу Василівну, в територіальному виборчому окрузі № 218 Ткачову Марію Сергіївну.

2. Видати представнику Партії Соціального Захисту в Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу копію цієї постанови разом із посвідченнями уповноважених осіб цієї партії в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та територіальному виборчому окрузі № 218.

Голова Центральної виборчої комісії Я. Давидович

Прес-служба ЦВК 

  Обсудить на форуме Силы Народа


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/87501.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua