• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Смачно та натурально – і все в одному десерті!

    Опубликовано: 2023-07-12 17:27:30

    Достеменно відомо, що запорука ідеального смаку будь-якого продукту – це якість його складових та відсутність жодних домішок, що могли б вплинути на кінцевий результат. Те саме стосується і морозива. Адже це десерт, який полюбляють не тільки дорослі, а й обожнює малеча. Тож при створенні нового морозива необхідно суворо дотримуватись усіх норм та регламентів.

    На сьогодні існує три державних стандарти, яких має дотримуватись кожен виробник крижаних солодощів: ДСТУ 4733, 4734 та 4735.

    Кожному ДСТУ відповідає певна категорія морозива та найкращим прийнято вважати саме маркування 4733. Оскільки, так позначають вершкове чи молочне морозиво, а також пломбір. Воно виготовляється лише з натуральних елементів та виключає наявність будь-яких рослинних жирів чи консервантів. Таке морозиво повністю натуральне, абсолютно безпечне та ідеально підходить навіть для маленьких ласунів.

    Саме тому компанія «Ласунка», створюючи новий продукт, зробила ставку саме на пломбір. Так з’явився «100% пломбір ДСТУ 4733» - десерт з чистим вершковим смаком та чудовою ніжною текстурою.

    Навіть, назва морозива одразу звертає увагу на всі його переваги, бо відповідно до ДСТУ 4733:

    - у його складі відсутні рослинні жири, барвники, консерванти;
    - виключено використання жодних «Е»;
    - основа – лише натуральні інгредієнти високої якості: молоко, вершкове масло, цукор, жовток та ваніль.

    Тож цей смаколик цілком заслуговує аби з гордістю носити ім’я – ПЛОМБІР. Таким чином, вдало купити морозиво стає ще простіше. Просто обирайте «100% пломбір ДСТУ 4733» та отримайте 100% фантастичного смаку та гарантованої якості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.