• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ відбили на Донбасі 12 атак і завдали великих втрат росіянам

    Опубликовано: 2022-04-25 10:30:34

    У суботу, 23 квітня, у Донецькій та Луганській областях ворог зробив спроби наступів на різних напрямках, але був відбитий. Про це на брифінгу повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович.

    "Угруповання Повітряних сил ЗСУ разом з іншими підрозділами сил оборони за попередню добу знищило 17 повітряних цілей: 9 БПЛА, 3 літаки та 5 крилатих ракет", — заявив він.

    Арестович також зазначив, що на території Донбасу, де ворог зосереджує основні сили, ЗСУ відбили 12 атак російських окупантів.

    В результаті українські бійці знищили 5 артилерійських систем, 4 танки, 15 одиниць броньованої та 4 одиниці автомобільної техніки.

    Нагадаємо, Міноборони Росії офіційно заявило про початок "другого етапу" війни проти України. Країна-агресор тепер хоче окупувати Луганську та Донецьку області у їхніх адміністративних межах.

    У свою чергу глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що, на його думку, в рамках війни Росії проти України битва за Донбас може нагадувати Другу світову війну. Очікується, що вона проходитиме із залученням тисяч танків та інших озброєнь.

    Сергій Горєлов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.