ЗСУ відбили на Донбасі 12 атак і завдали великих втрат росіянам

25 апр, 10:30

У суботу, 23 квітня, у Донецькій та Луганській областях ворог зробив спроби наступів на різних напрямках, але був відбитий. Про це на брифінгу повідомив радник глави офісу президента Олексій Арестович.

"Угруповання Повітряних сил ЗСУ разом з іншими підрозділами сил оборони за попередню добу знищило 17 повітряних цілей: 9 БПЛА, 3 літаки та 5 крилатих ракет", — заявив він.

Арестович також зазначив, що на території Донбасу, де ворог зосереджує основні сили, ЗСУ відбили 12 атак російських окупантів.

В результаті українські бійці знищили 5 артилерійських систем, 4 танки, 15 одиниць броньованої та 4 одиниці автомобільної техніки.

Нагадаємо, Міноборони Росії офіційно заявило про початок "другого етапу" війни проти України. Країна-агресор тепер хоче окупувати Луганську та Донецьку області у їхніх адміністративних межах.

У свою чергу глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що, на його думку, в рамках війни Росії проти України битва за Донбас може нагадувати Другу світову війну. Очікується, що вона проходитиме із залученням тисяч танків та інших озброєнь.

Сергій Горєлов

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/524256.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua