• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Голова МЗС Туреччини: у НАТО є країни, які хочуть, щоб війна в Україні продовжувалася

    Опубликовано: 2022-04-21 18:00:59

    У НАТО є країни, які хочуть продовження війни в Україні, думаючи, що це здатне послабити росію. Таку заяву зробив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу в інтерв'ю телеканалу CNN Türk, пише УНН.

    Цитата

    "У НАТО є країни, які хочуть, щоб війна в Україні продовжувалася. Вони бачать у продовженні війни ослаблення росії. Їх мало хвилює ситуація в Україні", - сказав Чавушоглу.

    Переговори України і рф

    Що стосується переговорів України та рф, голова МЗС Туреччини зауважив, що "ми не очікували, що з переговорів в Анталії щось вийде". "Важливо було звести сторони разом. Після переговорів у Стамбулі ми мали великі надії, але коли з'явилися зображення бійні, вони відійшли від стамбульських домовленостей. Обидві сторони ще ведуть переговори", - зазначив Чавушоглу.

    "путін і Зеленський можуть зустрітися будь-коли. Зустріч двох лідерів обговорюється за столом. Якщо зустріч путіна та Зеленського відбудеться, то вона може бути у Стамбулі чи Анталії", - додав при цьому голова МЗС Туреччини.

    Доповнення

    Туреччина продовжує підтримувати контакти і з Україною, і з росією, про що заявляв і президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Він вважає першочерговим завданням дипломатії країни досягти врегулювання ситуації.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.