• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Система управління безпечністю харчових продуктів НАССР. Розроблення і впровадження . Документація , форми протоколів, приклади

    Опубликовано: 2006-02-02 15:52:00

    9 лютого

    м. Київ, бульв. Шевченко 4, готель "Санкт-Петербург"

    ЯКІСНІ ЗНАННЯ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ

    Мета: ознайомлення з системою управління безпечністю харчових продуктів НАССР, методикою розроблення, документами, формами протоколів та інструментами для швидкого впровадження.
         Цільова аудиторія: керівники з питань управління якістю, менеджери з якості, технологи, начальники харчових лабораторій.

    Бізнес-консультанти:
       Євгеній Пархоменко – кандидат економічних наук, доцент, аудитор з якості (сертифікат AFAQ-ASCERT, УкрСЕПРО).
       Олександр Топольницький – ведучий фахівець у галузі якості, аудитор з якості (сертифікат TUV Akademie).
    Приймали участь майже у 40 проектах різних галузей господарювання серед них: ВАТ “Сквирський КХП”, ПП “Дригало”, ТОВ “Віста”, ВАТ “Поліссяхліб”, ВАТ “Шполянський з-д продтоварів”, “Біосен-Агро”, “СМІО” (“Стрийські делікатеси”).

     ПРОГРАМА СЕМІНАРУ:
    1. Введення до управління безпечністю харчових продуктів. Концепції нормативно- правові основи.
    - Історія створення системи НАССР.
    - Нормативно-правові документи щодо створення системи НАССР на підприємствах харчової промисловості.
    2. Система НАССР
    - Що дає впровадження система управління безпечністю харчових продуктів?
    - Принципи упраління НАССР.
    - Етапи розробки і впровадження системи НАССР.
    - 7 принципів НАССР. Вимоги та приклади розроблення і впровадження системи НАССР.
    3. Інструменти для розробки і впровадження системи НАССР з використанням сучасних методів і програмних продуктів.
    - Інформаційно-консультаційний комплекс "Система НАССР. Документи, форми протоколів, приклади".
    - Програмний продукт "Partner-ISOratnik".
    - Ознайомлення з пакетами впровадження системи НАССР НТЦ "Партнер ISO".

    КОЖНОМУ УЧАСНИКУ НАДАЄТЬСЯ:

    - Комплект навчально-методичних матеріалів.
    - Кожному учаснику видається СЕРТИФІКАТ про підвищення кваліфікації з даної тематики.

    ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ:
    650.00 грн. - за одного учасника.
    Для другого і третього учасника знижки – 5% і 10% відповідно.
    У вартість входить: інформаційно-консультаційне обслуговування на семінарі, збірка матеріалів, кофе-брейк, обід в ресторані, обговорення докладів, обмін думками з лектором.

    Регламент семінару:
    9.30 – 17.00 - Проведення семінару
    9.00- 9.30 - реєстрація учасників, отримання документів по звітності та заповнення анкет
    11.00-11.10 - кава-брейк
    13.00-14.00 - перерва на обід

    РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСТНИКІВ НА СЕМІНАР ПРОВОДИТЬСЯ

    ЗА ТЕЛЕФОНАМИ:(044) 233-46-69, 237-90-05

    НА САЙТІ: www.nbc.ua






    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.