Система управління безпечністю харчових продуктів НАССР. Розроблення і впровадження . Документація , форми протоколів, приклади

02 фев, 15:52

9 лютого

м. Київ, бульв. Шевченко 4, готель "Санкт-Петербург"

ЯКІСНІ ЗНАННЯ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ

Мета: ознайомлення з системою управління безпечністю харчових продуктів НАССР, методикою розроблення, документами, формами протоколів та інструментами для швидкого впровадження.
     Цільова аудиторія: керівники з питань управління якістю, менеджери з якості, технологи, начальники харчових лабораторій.

Бізнес-консультанти:
   Євгеній Пархоменко – кандидат економічних наук, доцент, аудитор з якості (сертифікат AFAQ-ASCERT, УкрСЕПРО).
   Олександр Топольницький – ведучий фахівець у галузі якості, аудитор з якості (сертифікат TUV Akademie).
Приймали участь майже у 40 проектах різних галузей господарювання серед них: ВАТ “Сквирський КХП”, ПП “Дригало”, ТОВ “Віста”, ВАТ “Поліссяхліб”, ВАТ “Шполянський з-д продтоварів”, “Біосен-Агро”, “СМІО” (“Стрийські делікатеси”).

 ПРОГРАМА СЕМІНАРУ:
1. Введення до управління безпечністю харчових продуктів. Концепції нормативно- правові основи.
- Історія створення системи НАССР.
- Нормативно-правові документи щодо створення системи НАССР на підприємствах харчової промисловості.
2. Система НАССР
- Що дає впровадження система управління безпечністю харчових продуктів?
- Принципи упраління НАССР.
- Етапи розробки і впровадження системи НАССР.
- 7 принципів НАССР. Вимоги та приклади розроблення і впровадження системи НАССР.
3. Інструменти для розробки і впровадження системи НАССР з використанням сучасних методів і програмних продуктів.
- Інформаційно-консультаційний комплекс "Система НАССР. Документи, форми протоколів, приклади".
- Програмний продукт "Partner-ISOratnik".
- Ознайомлення з пакетами впровадження системи НАССР НТЦ "Партнер ISO".

КОЖНОМУ УЧАСНИКУ НАДАЄТЬСЯ:

- Комплект навчально-методичних матеріалів.
- Кожному учаснику видається СЕРТИФІКАТ про підвищення кваліфікації з даної тематики.

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ:
650.00 грн. - за одного учасника.
Для другого і третього учасника знижки – 5% і 10% відповідно.
У вартість входить: інформаційно-консультаційне обслуговування на семінарі, збірка матеріалів, кофе-брейк, обід в ресторані, обговорення докладів, обмін думками з лектором.

Регламент семінару:
9.30 – 17.00 - Проведення семінару
9.00- 9.30 - реєстрація учасників, отримання документів по звітності та заповнення анкет
11.00-11.10 - кава-брейк
13.00-14.00 - перерва на обід

РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСТНИКІВ НА СЕМІНАР ПРОВОДИТЬСЯ

ЗА ТЕЛЕФОНАМИ:(044) 233-46-69, 237-90-05

НА САЙТІ: www.nbc.ua







Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/44835.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua