• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ФАО проведе брифінг та круглий стіл «Лісосмуги від А до Я» з нагоди Всесвітнього дня боротьби з опустелюванням та посухами

    Опубликовано: 2020-06-16 15:56:07

    З нагоди Всесвітнього дня боротьби з опустелюванням та посухами, 17 та 18 червня Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) проводитиме захід «Лісосмуги від А до Я». Протягом 8 місяців національними партнерами та експертами ФАО були напрацьовані рішення щодо ефективного управління лісосмугами в Україні, які будуть представлені та обговорені під час брифінгу та круглого столу.

    Мета заходу – залучити до процесу реконструкції та відновлення лісосмуг максимальну кількість зацікавлених сторін через публічне представлення напрацьованих рішень та обговорення проблем щодо ефективного управління лісосмугами, від «А» до «Я».

    17 червня об 11:00-12:00 проходитиме брифінг щодо представлення напрацьованих результатів та узгодження подальших кроків з відновлення та реконструкції польових лісозахисних насаджень в Україні.

    Час проведення: 11:00-12:00 17 червня 2020 року

    Місце проведення: онлайн, мультимедійна платформа іномовлення України «Укрінформ»

    Запитання спікерам можна поставити за посиланням: https://bit.ly/17-06-pressevent

    Трансляція заходу: https://www.youtube.com/pressevent

    Учасники брифінгу:

    Ірина Ставчук, в.о. Міністра захисту довкілля та природних ресурсів;
    Денис Паламарчук, радник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства;
    Оксана Девіс, координаторка проєкту ГЕФ ФАО в Україні;
    Наталія Ключник, виконавча директорка Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України»;
    Юрій Гусєв, голова Херсонської ОДА;
    Наталія Висоцька, заступниця директора Українського науково-дослідного інституту лісового господарства та агролісомеліорації імені Г. М. Висоцького;
    Андрій Щедрінов, агроном-консультант щодо ґрунтозберігаючих технологій.
     
    Модератор заходу – Вікторія Михальчук, фахівець із комунікацій ФАО в Україні.

    18 червня о 15:00-18:00 проходитиме національний круглий стіл, практична частина заходу щодо покрокового управління лісосмугами.

    Час проведення: 15:00-18:00 18 червня 2020 року

    Місце проведення: онлайн, мультимедійна платформа іномовлення України «Укрінформ»

    Підтвердження участі у заході та можливість поставити запитання учасникам круглого столу: https://bit.ly/18-06-roundtable

    Трансляція заходу: https://www.youtube.com/shelterbelts

    Програма круглого столу:

    15:00-15:40 – Вступна панель

    15:30-16:15 – Панель 1. «Лісосмуги від А до Я. Проблеми проведення інвентаризації земельних ділянок під полезахисними лісовими смугами»

    16:15-17:00 – Панель 2. «Лісосмуги від А до Я. Проблеми проведення лісовпорядних робіт в полезахисних лісових смугах»

    17:00-18:00 – Панель 3. «Лісосмуги від А до Я. Економічна ефективність утримання, відновлення та реконструкції полезахисних лісових смуг»

    Детальніша програма круглого столу та посібник «Практичне керівництво для впровадження моделей ефективного управління полезахисними лісовими смугами» додаються до листа.

    Захід проводиться Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) за підтримки Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України», в рамках проекту ФАО «Інтегроване управління природними ресурсами деградованих ландшафтів лісостепової та степової зон України», що реалізується за фінансування Глобального екологічного фонду (ГЕФ).

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.