• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Податкова знову помилилася!

    Опубликовано: 2005-12-29 17:44:00

    Господарський суд міста Києва задовольнив позов Фірми «Союз-Віктан» до Державної Податкової Інспекції. Це ще раз підтверджує, що кримінальну справу проти Фірми «Союз-Віктан» було порушено без підстав.

    28 грудня 2005 року відбулося засідання колегії судів Господарського суду міста Києва за позовом Фірми «Союз-Віктан» до Державної Податкової Інспекції у Печерському районі м. Києва, про визнання недійсним податкового повідомлення-рішення. Колегія винесла постанову по справі № 33/511-29/380, якою позовні вимоги Фірми «Союз-Віктан» задоволено повністю – оскаржуване податкове повідомлення-рішення скасовано.

    Таким чином, на даний момент у Фірми «Союз-Віктан» відсутні непогоджені, тобто спірні, податкові зобов’язання з ПДВ, що доводить незаконність порушення та розслідування кримінальної справи  № 70-00317 від 10.11.2005 року за ст. 212 ч.3 КК України.

    Підставою для незаконного порушення кримінальної справи послужила інформація надана ДПІ у Печерському районі міста Києва про прийняте на підставі акту перевірки податкове повідомлення-рішення, яким Фірмі «Союз-Віктан» зменшено суму податкового кредиту за квітень 2004 року.

    Однак, як підтвердив 28 грудня Господарський суд Києва, ДПІ у Печерському районі міста Києва не мала жодних підстав для надання інформації про наявність у Фірми погоджених податкових зобов’язань. Крім того, ще 28.09.04 року це повідомлення-рішення вже визнавалось недійсним рішенням Господарського суду м. Києва, залишено без змін Київським Апеляційним судом 14.12.2004, й постановою Віщого господарського суду від 11 травня 2005 року. Таким чином на час порушення кримінальному справи, у слідчих органів не було ніяких підстав для порушення кримінальної справи.

    Сергій Блажко, керівник прес-служби Фірми «Союз-Віктан»:

    «Союз-Віктан» є одним із найбільших платників податків в країні/ На сьогодні, компанія працює в звичайному новорічному режимі, продукція відпускається в усіх філіалах та міжнародних представництвах компанії».

    Довідка:

    Компанія «Союз-Віктан» - один із найбільших платників податків в Україні.

    На другу половину грудня 2005 року, компанія виплатила близько 393 млн. податків та зборів в бюджети й фонди різних рівнів

    В листопаді 2005 года компанія виплатила більше 38 млн. грн.

    В грудні 2005 року «Союз-Виктан» планує виплатити ще 47 млн. грн податків та зборів в бюджети й фонди різних рівнів

    Середня добова норма виплати податків компанією в листопаді-грудні становить 2 млн. грн. в день.

    Доля «Союз-Віктан» в загальному фонді податкових надходжень в Державний бюджет України на 19.12. 2005 становив  близько 1%.

    Доля «Союз-Віктан» в загальному фонді податкових надходжень в бюджет Києва  на 19.12. 2005 становив близько 2,6%.

    Обіг компанії «Союз-Виктан» січня по листопад  2005 року становить 1 млрд. 363 млн. грн.

    «Союз-Віктан»







    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.