• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З 01 лютого п. р. держателі Картки киянина від банку «Хрещатик» можуть оплатити комунальні послуги без жодних комісій і черг на сайті комунального підприємства «ГІОЦ»

    Опубликовано: 2016-02-03 14:47:59

    «Банк «Хрещатик» є основним партнером у програмі «Карта киянина» Київської міської адміністрації і найбільшим емітентом цих карток. Наразі вже понад 700 тисяч мешканців столиці є власниками цих карток, — зазначила Марина Нестеровська, директор департаменту роздрібного бізнесу. — Враховуючи особливий статус більшості держателів Картки киянина — пенсіонери, інваліди, інші пільговики, ми із задоволенням підтримали ініціативу ГІОЦ по забезпеченню онлайн-послуг при сплаті комуналки, бо це розширює можливості розраховуватися за споживання електрики, води, газу та опалення вигідно, комфортно і у зручний для клієнта час».

    Аби здійснити платіж у новому сервісі потрібно лише зареєструватися на сайті ГІОЦ та створити особистий кабінет. Для оплати рахунків користувачам щомісяця надходитимуть електронні квитанції. Завдяки зручному  покроковому інтерфейсу сплатити комуналку можна всього у кілька кліків.

    Отримати Картку киянина можна у відділеннях банку «Хрещатик» за наявності паспорта та ідентифікаційного коду. Кияни-пільговики для отримання картки мають звернутися до органів соціального захисту населення.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.