З 01 лютого п. р. держателі Картки киянина від банку «Хрещатик» можуть оплатити комунальні послуги без жодних комісій і черг на сайті комунального підприємства «ГІОЦ»

03 фев, 14:47

«Банк «Хрещатик» є основним партнером у програмі «Карта киянина» Київської міської адміністрації і найбільшим емітентом цих карток. Наразі вже понад 700 тисяч мешканців столиці є власниками цих карток, — зазначила Марина Нестеровська, директор департаменту роздрібного бізнесу. — Враховуючи особливий статус більшості держателів Картки киянина — пенсіонери, інваліди, інші пільговики, ми із задоволенням підтримали ініціативу ГІОЦ по забезпеченню онлайн-послуг при сплаті комуналки, бо це розширює можливості розраховуватися за споживання електрики, води, газу та опалення вигідно, комфортно і у зручний для клієнта час».

Аби здійснити платіж у новому сервісі потрібно лише зареєструватися на сайті ГІОЦ та створити особистий кабінет. Для оплати рахунків користувачам щомісяця надходитимуть електронні квитанції. Завдяки зручному  покроковому інтерфейсу сплатити комуналку можна всього у кілька кліків.

Отримати Картку киянина можна у відділеннях банку «Хрещатик» за наявності паспорта та ідентифікаційного коду. Кияни-пільговики для отримання картки мають звернутися до органів соціального захисту населення.


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/385425.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua