• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Столична служба зайнятості укомплектує вакансії Мінюсту

    Опубликовано: 2016-01-15 08:51:14

    Вже декілька років на столичному ринку праці існує проблема з працевлаштуванням юристів. Це наслідок тих часів, коли ця спеціальність вважалася «модною» – кількість дипломованих юристів значно перевищувала кількість наявних робочих місць.

    14 січня 2016 року Київський міський центр зайнятості провів для шукачів роботи у юридичній сфері презентацію роботодавця – Головного територіального управлінням юстиції у м. Києві. Про наявні вакансії, вимоги до них та про умови конкурсу (а саме на конкурсній основі здійснюється набір фахівців) розповів начальник управління Станіслав Куценко. За його словами, районні відділи юстиції повинні стати центрами надання якісних сервісних послуг населенню. С. Куценко зазначив, що Управління готове всіляко сприяти кар’єрному росту своїх працівників, і вже сьогодні воно організує для персоналу тренінги, навчання, які проводять відомі компанії. Серйозна увага приділяється вдосконаленню знань іноземних мов.

    Заступник Міністра юстиції України Гія Гецадзе також поділився своїми думками, що система юстиції потребує оновлення. Саме для цього апарат Мінюсту був скорочений на 20% у минулому році, а в  цьому планується скорочення ще 5 тис. працівників. За рахунок цього та за рахунок скорочення витрат на закупівлі планується виплата бонусів працівникам юстиції.

    Директор Київського міського центру зайнятості Віктор Сухомлин та Станіслав Куценко підписали меморандум про співпрацю, який передбачає проведення спільних заходів, співробітництво з підбору кадрів та підвищення кваліфікації працівників юстиції. 

    Також В. Сухомлин запропонував допомогу у проводенні профдіагностичного тестування кандидатів на конкурсні посади.

    В. о. Голови Державної служби зайнятості Наталія Зінкевич висловила сподівання, що на прикладі Києва співпраця органів юстиції зі службою зайнятості буде поширюватися на інші регіони України. Вона зазначила, що зміни в країні не можливі без зміни підходів до кадрового потенціалу.

    Загалом у заході взяли участь майже 70 шукачів роботи у юридичній сфері. Багатьох зацікавив статус держслужбовця, який мають всі презентовані вакансії та перспектива кар’єрного росту. Наприкінці презентації присутні надали 11 резюме для участі в конкурсі.

    До відома всіх охочих працевлаштуватися в органах юстиції! З умовами конкурсу можна ознайомитись на сайті  Головного територіального управлінням юстиції у м. Києві. Електронна адреса для відправки резюме на конкурс info@kv.minjust.gov.ua. У темі листа зазначайте – резюме.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.