• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Укрпошта набирає обертів – за півроку підприємство збільшило свою прибутковість вдвічі»

    Опубликовано: 2015-08-10 08:54:21

    Прес-конференція в.о. генерального директора Укрпошти Ігоря Ткачука «Укрпошта набирає обертів – за півроку підприємство збільшило свою прибутковість вдвічі».

    У І півріччі 2015 року прибуток національного оператора поштового зв'язку України зріс у два рази порівняно з аналогічним періодом минулого року та перевищив план на 40%. Про ефективний менеджмент, позитивні показники, новації та перспективи розвитку на найближчий період особисто розповість очільник Укрпошти  Ігор Ткачук.

    У понеділок , 10 серпня 2015 року о 14:00 год. в Українському кризовому медіа центрі відбудеться прес-конференція в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ткачука Ігоря Віталійовича на тему «Укрпошта набирає обертів  – за півроку підприємство збільшило свою прибутковість вдвічі».  

    Ключові питання прес-конференції – результати роботи державного підприємства Укрпошти за перше півріччя 2015 року та перспективи розвитку на найближчий період.

    Час та місце проведення: 14:00, м. Київ, Український дім на Європейській площі, (вул. Хрещатик, 2).

    АКРЕДИТАЦІЯ ОБОВ’ЯЗКОВА. З питань акредитації, а також за більш детальною інформацією звертайтеся за тел. +38 067 401 85 16 або e-mail: pr@ukrposhta.com.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.