• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фінансові інструменти для бінарних опціонів

    Опубликовано: 2015-08-02 23:22:06

    Робота з бінарними опціонами – дуже популярна та досить прибуткова (до 90%) діяльність, яка приваблює щодня тисячі нових трейдерів. Тим не менш, визначатись із об’ємом, конкретним об’єктом інвестування, видом активу, а головне, вибором опціону (підвищення чи зниження) можливо лише при наявності необхідної аналітичної інформації. На щастя, обираючи в якості партнера брокера Бінекс, ви можете бути спокійними, адже платформа надає користувачам доступ до ефективних та зрозумілих фінансових інструментів – https://binex.ua/ua/tools.html.

    Живий графік цін

    Основоположним елементом технічного аналізу є так званий живий графік цін активу. Це зрозуміле та зручне для відслідковування змін графічне зображення, крива якого опирається на показники півсотні різноманітних індикаторів. Звертаючи увагу на ці індикатори, трейдер отримує сигнал про доцільність купівлі того чи іншого опціону. До найпопулярніших індикаторів слід віднести хвилі Еліота, лінії підтримки та опору, смуги Боллінджера та ін.

    Зведений технічний аналіз

    Живий графік ціни рекомендується використовувати у тандемі зі зведеним технічним аналізом. До уваги приймаються усі важливі технічні індикатори, які використовуються досвідченими трейдерами, наприклад MACD, Moving Average. Даний інструмент підходить у якості основного як для новачків, так і для ветеранів трейдингу.

    Економічний календар

    Третій інструмент, який пропонує платформа – це економічний календар, що користується великою популярністю у прибічників не технічного, а фундаментального аналізу ринку. Коротко кажучи, трейдер отримує актуальну інформацію про важливі економічні новини, які певним чином впливають на динаміку цін. При цьому платформа зазначає рівень важливості новини, а також одразу наводить порівняльні цифри: індекс поточний та індекс прогнозований (стане таким у відповідь на появу новини).

    Щоб навчитись правильно реагувати на новини, рекомендується порівнювати динаміку цін із живим графіком. Як правило, уже впродовж перших 10 хвилин після появи новини ціни починають рух у прогнозованому напрямку. Згодом це дозволить більш точно визначати строк дії опціону (зазвичай це 30-60 хвилин, а іноді доцільно збільшити величину до кількох годин). Додатково слід перевірити історію новини (якщо це регулярна інформація) – як ринок реагував у попередні рази появи подібної інформації.

    Спеціалісти рекомендують новачкам починати роботу з «торгівлі на новинах», так як в такому разі можна обрати саме ті активи, поведінка яких є найбільш зрозумілою.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.