• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Миргороді пройде форум за ініціативи Українського фонду розвитку спільнот

    Опубликовано: 2015-07-22 08:40:15

    31 липня 2015 року  з 9:00 у м. Миргород за адресою вул. Гоголя, 112, (Палац Культури ПрАТ ЛОЗ "Миргородкурорт") відбудеться Миргородський Форум розвитку спільнот Полтавщини, який проходитиме під егідою Українського фонду розвитку спільнот.

    Головним завданням заходу є створення сприятливих умов для ефективної взаємодії спільнот Полтавської області, а також налагодження плідної співпраці між представниками різних гілок влади, бізнесових та фінансових структур, громадських організацій задля покращення економічних та соціальних показників у регіоні.

    Учасниками форуму стануть представники місцевої влади та органів самоврядування, бізнесмени, громадські активісти, журналісти регіональних та всеукраїнських видань.

    До розгляду заплановані наступні питання:

    тренди економічного розвитку територій - міжнародний досвід;
    інвестиційна підтримка малого та середнього бізнесу;
    співпраця влади, бізнесу та громадськості заради сталого розвитку спільнот на території області;
    презентація успішних практик малих міст;
    визначення пріоритетних напрямків економічного та соціального розвитку Полтавщини в стратегічній перспективі 15-20 років.

    Важливу увагу також буде приділено налагодженню робочих зв’язків між Українським фондом розвитку спільнот та представниками регіону.

    Український фонд розвитку спільнот – це громадська організація, створена з метою всебічного сприяння гармонійному розвитку спільнот України та сталому розвитку держави в цілому.

    Діяльність фонду спрямована на підтримку проектів, ініційованих українськими спільнотами, надання їм правової, організаційної, інформаційної, технологічної, просвітницької допомоги, оцінку можливих ризиків, врегулювання фінансових питань, залучення інвесторів тощо.

    Фонд бере активну участь у розробці проектів гармонійного розвитку спільнот різного спрямування, а саме інфраструктурних, бізнесових, аграрних, природничих, туристичних, молодіжних та ін., консолідує проектні портфелі, здійснює координацію комунікацій з потенційними інвесторами та донорами проектів.

    Робота фонду охоплює різні напрямки, зокрема такі, як просвітництво, розвиток інфраструктури, зміцнення економічного потенціалу спільнот, захист та поліпшення навколишнього середовища, підвищення рівня екологічної безпеки, покращення якості життя.

    Також Український фонд розвитку спільнот радо співпрацює з національними та  міжнародними громадськими організаціями, державними і фінансовими установами, які ставлять перед собою подібні цілі та базують свою діяльність на принципах сталого розвитку.

    Програма:

    9.00 -10.00
     Реєстрація учасників
     
    10.00-10.30
     Відкриття Форуму. Вступне слово організаторів та представників влади, бізнесу та громадськості
     
    10.30-12.30
     Виступи експертів по напрямкам:

    тренди економічного розвитку територій: міжнародний досвід
    інвестиційна підтримка малого та середнього бізнесу
    співпраця влади, бізнесу та громадськості заради сталого розвитку спільнот на території
    презентація успішних практик малих міст
     
    12.30-13.00
     Перерва
     
    13.00-15.30
     Практична робота в групах по визначенню пріоритетних напрямків економічного та соціального розвитку Полтавщини в стратегічній перспективі  15-20 років
     
    15.30-16.00
     Завершення Форуму. Підведення підсумків та планування спільних дій з представниками Українського фонду розвитку спільнот
     
    Дата проведення:  31липня 2015 р., з 10.00 до 16.00, реєстрація з 9.00. Участь безкоштовна.

    Адреса проведення: м. Миргород, вул. Гоголя, 112 (Палац Культури ПрАТ ЛОЗ "Миргородкурорт").

    Участь потрібно підтвердити за тел. 044 289 59 50, 066 363 38 36 або за електронною адресою info.ufcd@gmail.com

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.